Mias Oas

2013-09-15
21:59:00

130915 Loppisfynd och gåvor från svärmor
Idag bar det av till Övik för middag hos svärmor. På vägen söderut halkade vi in på några loppisar. Söt gardinkappa till lotten, 10:-, tre snirkliga konsoler som också kommer att sättas upp i stugan, 5:-/st:
Glögg som går ut i år. Nemas problemas att dricka upp den innan. 5:-/st. Fyra doftljus i höstfärger, 25:- 
Nere hos svärmor fick vi som vanligt helt fantastisk mat. Innan vi vände hemöver så fick vi en kasse med mat, blåbärsmuffins, blåbärs- och lingonsylt. MUMS! Och även två lakan, som hon har broderat själv och virkat spetsen till. Jättefina! Närbild på det ena lakanet:
 
Mikaels brorsdotter har tydligen sytt fina sängkläder till sin nyfödde son av lakan som hon fått av svärmor. Får se vad jag hittar på med dessa:
Tre jättefina örngott:
Mikaels groda från när han var barn, och en virkad docka som hans moster har gjort. Blir perfekta till lillans färgstarka grön/orange rum.
Ett huvud av Mikael, som svärmor gjorde när Mikael var barn:
 

 
Taggar: 70-tal,mjukisdjur,grön,shabby,chic,romantisk,lakan,örngott,gamla,broderade,virkade;
Kommentar:
#1: Emilie

Hej Mia!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2013-09-20 @ 12:41:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: