Mias Oas

2013-11-30
14:30:04

131123 Lotten
 

2013-11-21
16:43:00

131121 Nyfödd i familjen
Ja, här görs inte många knop... Den 4 november anlände en liten flickebebis med storken. Dagarna är fyllda av försök att få amningen att funka, pumpning av mjölk, blöjbyten samt att försöka hinna få i mig själv mat mellan varven.
 
Mama-to-be och nybakad bebis med mössan på sniskan. Hon vägde bara 2655 gram... Men men... mer om det på bloggen om Anna Saga Isabella Jasmin.
 
Har försökt sortera upp alla babykläder som vi har köpt och fått. Det tog en och en halv vecka och blev klart först idag! :) Igår anlände mamma från Göteborg så idag har vi sorterat babykläder, håller på att tvätta sängkläder, täcken, kuddar, har röjt upp lite här hemma. Är något slut efter nattens vaka, men det är skönt att få hjälp nu när jag är snittad och EGENTLIGEN inte får göra särskilt mycket närmsta månaden om jag ska läka... Men jag har svårt att bara sitta och dirigera andra... Men Oskar tyckte att det var mysigt med en mjukislåda i alla fall:
 
Kaos i vardagsrummet:
 
Anna Saga Isabella Jasmins säng står än så länge i sovrummet. Vi vill ha henne nära! Kärleken och lyckan är stor sömnlösa nätter till trots. Det är ju ett litet mirakel att hon är här över huvud taget. <3
 
Liten tjej, stor säng. Men det är bra. Då kan hon ha den några år till. :)
Den fina filten av mormorsrutor har lillan fått av "tant Rebecca". Otroligt fin!
Kissarna är lite bortglömda just nu. :( Vi hinner och orkar inte med dem tyvärr. All energi går åt till att fixa runt lillan och det nödvändigaste i hushållet som mat, disk och tvätt. Städning får vänta tills vi får tid helt enkelt... Mikael jobbar också ganska länge på kvällarna så han är inte hemma så mycket.