Mias Oas

2013-05-01
17:40:00

130430 Hektisk Valborg
Började dagen med att skriva lite på en uppsats och tog sedan på bussen till universitetet. Tog inte cykeln eftersom tanken var att Mikael skulle hämta upp mig med en trädgårdsportal från Claes Ohlson efter jobbet...
 
Lämnade igen böcker på universitetsbiblioteket och till klasskamraten Brittany, gick på loppis på Universum. Fyndade turkos matta, vit lykta, rosig teburk och en rosa glasskål för 10:-/st. Mattan får stanna på balkongen, resten åker ut till kolonistugan.
 
 
Sedan åkte jag ner på stan för att kolla kläder och en trädgårdsportal på Clas Ohlson som fanns med på Nolias Trädgårdsmässa. Köpte en glass och gick sen ner till Hamnmagasinet för att hälsa på mina arbetskamrater för första gången sedan i januari. Det var kul att träffa dem igen, har saknat dem.
 
Portalen var slutsåld på Claes Ohlsons så Mikael tog bilen i onödan. :( Han brukar cykla till jobbet annars. Beställde en ny i alla fall, som kommer in nästa vecka. På kvällen cyklade vi iväg till den årliga majbrasan vid Ersängsskolan. Där var det alldeles för mycket folk så vi cyklade till en annan brasa en bit längre bort. Där var veden så sur att den bara rykte.
Cyklade hem och firade Valborg med en bönburgare och en tidig kvälls sömn. :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: