Mias Oas

2012-07-02
18:05:34

120624 Söndag midsommarhelgen
Ganska kul hur vissa saker blir till av en slump... Det här omöjliga området mellan jordgubbsplantor och hallonhäck. Det var en jordplätt fullt med ogräs som blev så här fint med grus och några sittplatser. :)
Kolonilott 22, Ersmark koloniområde

Kolonilott 22, Ersmark koloniområde

Mamma hade rensat kirskål runt lönnen och rosenhallonen, samt planterat två ormbunkar mellan rönnen och lill-syrenen.
Sydvästra hörnet på lotten

Hon flyttade brunörten från cykelparkeringen till lönnen. Förhoppningsvis ska de ta ut kirskålen, åtminstone närmast lönnen.
Sydvästra hörnet på lotten

Hela nordvästra hörnet rensad från "fulbuskar". Genast får man intrycket att vår tomt går till grannens häck. Egentligen är det en gång på 60 cm mellan varje lott. Vi ska förstås så gräs framför rosenhallonen.


Tre av de vita spireorna fick flytta till platsen mellan hallonhäcken och redskapsboden. Tanken var att ha en bänk framför dem, men den bänken flyttade till grusrummet. (Man ser ryggen på soffan till vänster i bild) Det ska förstås sås gräs här också.


Och så en bild från balkongen i lägenheten. Äntligen har luktärter och rosenbönor fått fart! Rosenbönorna bytte jag till mig av en granne i våras. Ska bli spännande att se hur de kommer att se ut när de har växt till sig. :)
Rosenböna och luktärt

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: