Mias Oas

2011-08-15
19:36:00

110815 Möblering kolonistuga
Något jag har saknat på webben (i inredningstidningar och böcker med för den delen) är möbleringstips för kolonistugor. Därför gör jag nu ett sådant blogginlägg själv. :)

Möbleringen i vår stuga är ju långt ifrån klar, men kanske ändå till hjälp för någon annan kolonist med inredningsbryderier?

GAMLA STUGDELEN:


Vi har bytt plats på kökssoffa och diskbänk för att kylskåpet (som ska hämtas imorgon) ska rymmas till vänster om diskbänken:
Inredning kolonistuga

Möblering kolonistuga

Möblering kolonistuga

Möblering kolonistuga

Sängskåp utfällt

Kommentar:
#1: Camilla

Håller helt med dig. Har satt upp anmält mig för en stuga på 25 kvadrat och har letat mycket efter smarta lösningar för att inreda på bästa sätt utan att hitta något.

Camilla

Svar: Hoppas att du kunde få några tips härifrån. :) Stugan är nu i princip färdiginredd, så kolla gärna lite nyare inlägg. Vi har efter detta inlägg bland annat köpt två sängar och placerat i vinkel som en slags hörnsoffa på dagtid. Annars är alltid loftsäng eller liknande ett bra alternativ om takhöjden finns. Det gjorde det inte i vår stuga. Eller bäddsoffa. Det vill säga, om man får övernatta på sin lott, det får man inte på alla koloniträdgårdar.
Maria

2015-03-29 @ 20:10:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: