2010-10-02
09:17:27
Flygande Jakob
Kombinationen av den milda quornsmaken, de salta soltorkade tomaterna och de knapriga jordnötterna, de söta bananerna och den lite söta såsen, är oslagbar både i smak och konsistens. Prova den!
4 port, 225°C, 20 min
1 påse quornfilé
2 dl creme fraiche
1 dl chilisås
100 g strimlade soltorkade tomater
saltade jordnötter
2 skivade bananer
Koka 3 portioner ris och bred ut på ett ugnssäkert fat. Stek quornfiléerna och skär i mindre bitar. Lägg dem ovanpå riset. Blanda creme fraiche med chilisåsen och bred över quornfiléerna. Sätt in fatet i 225° ugnsvärme ca 20 minuter. Strö strimlade soltorkade tomater, bananer och jordnötter över den färdiga rätten, alternativt servera vid sidan av så får varje gäst ta efter eget behag. Servera med en grönsallad.
Kommentera inlägget här: