Mias Oas

2010-06-26
20:05:01

With a little help from my friends...

Haft en fantastisk dag på lotten med goda vänners hjälp med rensning och omflyttning av plantor. Anna & Jocke, Rebecka & Tony och Lotta och hennes syster Hanna har alla hjälpt till. Som tack för hjälpen fick de bara grillat och senare fika. Rebecka ska dock få flytthjälp av oss nästa vecka och Lotta och Hanna fick med sig några småplantor och lite rabarber :)



Anna hjälper till att dokumentera arbetet. Mikael fotade också. Deras bilder kommer senare... :)


Anna rensade rondellen och Jocke tog i där pallkragarna tidigare stod.


Så här fin blev den utan ogräs. :)



Mikael och Jocke har jobbat hårt med att rensa bort där pallkragarna tidigare stod. Detta hörn ska stenläggas för en uteplats och resten ska planteras med gräs. Pallkragarna flyttar till entrén där vi ska samla allt ätbart som bärbuskar och jordgubbar.

Det nyrensade området från en annan vinkel: Killarna sågade ner rönnen som täckte grannens redskapsbod och Anna ansade lönnen.

Sommarprojekt: rensa det vildvuxna trädgårdslandet:


Tror att detta är en odlad förgätmigej.
Tror att detta är en odlad förgätmigej. Se på den starka blå färgen. På denna planta är en blomma blå och den andra violett, på samma stjälk! Det är en otroligt vacker blomma. Tyvärr blir det inte så bra bilder med I-phonen, men den är enklare att ta med till lotten än kameran.

Jag framför stugan:


På väg hem:

Nu, klockan 20.00 är jag ganska trött, men glad och rejält solbränd trots spf 50. Man ska visst smörja in sig hela dagen, men det glömde jag totalt. :)

Kommentarer:
#1: Lotta

Vad gulligt att du nämnde mig och syster också även fast vår "hjälp" bestod i att tigga åt oss plantor och äta bullar :)



Det var jättekul att se stugan och lotten och nästa gång ska jag arbeta för födan ;)



2010-06-28 @ 19:47:09
#2: Maria

Det behövs inte, det är så kul bara att få besök. Och få en ursäkt att fika. :D

2010-06-29 @ 16:42:52
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: