Mias Oas

2013-05-30
22:18:00

130530 Senaste veckan; flytt av växter, grusgångar och annat
Har haft fullt upp med tentor och inte haft så bra ork att blogga senaste dagarna. Men sysslolös har jag inte varit!
 
Den flyttade vinbärsbusken fick sig en klänning i sommarvitt. Sedan fick täckväven flytta till jordgubbsplantorna som mamma hade satt och som slokade rejält i sommarvärmen.
 
Måste ju flytta allt i rabatten framför stugan där vi ska bygga en mur och upphöjd rabatt. Vitsipporna fick därför flytta till cykelparkeringen (framför kirskålen i cirkeln):
Mikael kom och hämtade mamma en kväll efter jobbet och passade på att snickra lite på skåpet som kommer att bli bra förvaring för allt möjligt som inte ska ligga framme och skräpa. :)
 
Fick en hel bunt syrenplantor av Karin på området. Mamma hämtade dem och satte dem tillfälligt i en pallkrage:
 
Skugghörnet där sten ska läggas så snart Mikael får tid. Jag får inte bära så tunga saker med min gravidmage, så jag får hålla mig till de "lättare" jobben som...
att skotta grus: Har påbörjat en liten grusgång till den blå vattentunnan bakom altanen.
Jag oljade in soffan och fick därför sitta på stolen och plugga... Inte särskilt bekvämt, men enda stället på lotten som låg i skugga just då. :/
Hemma i lägenheten. Pojkarna njuter i skuggan på balkongen. <3 Jag har satt upp en gardin (ska göra det snyggare sedan) på balkongen och planterat om lite växter i större krukor:
  
Kände mig sliten och trött och i behov av förnyelse. Jag jobbar mest i trädgården eller pluggar ögonen ur mig så jag behöver ha lite kul. Det sägs ju att blondiner har roligare. :) Mamma hjälpte mig att bleka slingor en kväll.
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: