Mias Oas

2013-08-14
19:10:00

130810-11 Skördefest och slipning av vardagsrumsgolv
I lördags hade vi en liten "skördefest" på kollot. Ett knytkalas där alla tog med något.
Fula papperstallrikar, men vi slapp ju diska i alla fall. :)
Broccoli, gurka, morötter och sockerärter. Mums!
Squash och paprika på grillgaller som jag köpte på Noliamässan. Mycket praktiskt!:
Börjar i ärlighetens namn bli lite less på kokt potatis nu, men den är snart färdigskördad. :)
På kvällen hade gästerna lämnat snacks och godis som jag och Mikael "städade undan" innan vi la oss att sova i stugan.
Och jag fick ett jättemysigt herrsällskap i sängen, i form av Kasper, "kollokatten". Fast jag tycker synd om honom som återvänder till kollot, för det är inte många där nu, när de flesta har börjat jobba efter semestern. :(
Frukost i nybyggda pergolan:
 
Vi blev dock inte kvar så länge för vi hade tid på förlossningen och sedan skulle vi tömma vardagsrummet inför golvslipning på måndagen. Det blev en mycket sen söndagkväll innan vi hade tömt allt.
Möblerna och sakerna hamnade på balkongen, i sovrummet, i hallen, i kontoret, i köket... Hade nådigt ont i ryggen efteråt! Har idag - onsdag - fått bärförbud av sjukgymnasten så det ska bli spännande att se när allt hittar tillbaka till vardagsrummet. Mikael antingen repar eller jobbar länge på kvällarna... :/
 
Alex (överst på den upptippade soffan) och Oskar (på armstödet) tyckte i alla fall att det var mycket spännande med kaoset! De var inte lika nöjda på måndagen när vi stängde in dem i kontoret för att hantverkarna skulle kunna slipa och lacka i lugn och ro.
Och så har vi bestämt tapet till hallen! Det blir den mörka grå ändå, och så får vi väl kräma på med belysning om det känns för mörkt:
Tisdag kväll åkte vi på en loppis på Grubbe efter jobbet. Hittade den här Välkommen-skylten. Vet inte var jag ska ha den men satte den bredvid stugdörren:
Och så blev det potatisburgare av de kokta potatisresterna. Turkisk yoghurt och hallon som tillbehör:
 
Taggar: skördefest;
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: