Mias Oas

2013-08-03
20:55:00

130803 Inspirationsbilder från Öppen Trädgård på Vadforsen koloniområde
Idag hade vi visning av vår kolonilott på Vadforsens Öppen Trädgård. Vädret var fantastiskt och vi fick många besökare till vår lott. Det var roligt att få visa upp resultatet av det hårda jobb vi har lagt ned på den och att träffa andra trädgårdsintresserade i alla åldrar. :) Vi fick även besök av våra härliga grannar (från lägenheten) Kerstin och Swen och fick en välbehövlig fikapaus och vila.
 
Inspirationsbild från lott 1:
 
Det var intressant att spendera en hel dag på kollot utan att vara där och jobba, och bara få njuta av trädgården och solen. Det ska vi definitivt prova igen! :) Det enda som var lite tråkigt var att de flesta blommorna har blommat ut, så jag hoppas att framtida öppna trädgårdar kommer att hållas lite tidigare på sommaren, kanske i juli när allt står i högblom?
 
Efteråt passade vi på att gå en runda på området för att besöka våra granners lotter, något vi aldrig tycker att vi har tid med annars. Oj, vad fint våra grannar har!!! Här kommer lite inspirationsbilder från deras trädgårdar.
 
Fler bilder från lott nummer 1 på området:
 
 
 
Taggar: vadforsen,koloniområde,öppen,trädgård,2013;
Kommentar:

Så himla mysigt!

Svar: Ja visst är det! Grannarna på koloniträdgården har så himla fina trädgårdar. Jag hoppas att våran blir lika fin när vi är klara med den. :)
Maria

2013-08-04 @ 13:24:44
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: