Mias Oas

2011-08-07
22:48:21

110807 Det börjar bli ordning på torpet!
Diskbänken som har stått utomhus i jorden hela sommaren fick sig en rejäl skurning innan den äntligen fick flytta in i stugan. Målade det sista varvet på vindskivorna i förmiddags och de kom också upp idag.
shabby chic diskbänk kolonistuga

Dörrlisterna och de sista golvlisterna kom på plats idag så att vi kunde börja ta in möbler. Möbleringen är inte klar än.

Kolonistuga Ersmark

Jag hade hoppats hinna på Noliamässan där Lulu Carter från Äntligen Hemma fanns tillhands för inredningshjälp. Jag gillar mycket av det hon gör och den här stugan ska inredas i romantisk stil.

Skulle behöva tips/inspiration på sänglösning. Två 80 cm sängar i vinkel, som kan användas som soffa på dagtid? Bäddsoffa? Stor säng som tar upp hela rummet? Eller vad?
Sänglösning i kolonistuga

Det grå sängskåpet som följde med stugan rymmer bara en 80 cm mjuk resårsäng. Jag provlåg den typ en halv minut förra året och kunde genast konstatera att min rygg skulle paja. I hörnet står solstolar och ett utebord i väntan på renovering. Kistan funderar jag på att måla vit och förse med hjul.
Sängskåp kolonistuga

Även kökssoffan följde med stugan. Den ska målas vit och det mögliga tyget ska bytas. Det går tyvärr inte att sova i den såvida man inte är 120 cm lång... :)
Från furu till lantligt vit soffa

Stugan känns så otroligt mycket större vitmålad!
shabby chic stuga

Så stor att diskbänken som inte skulle rymmas under fönstret fick plats!!! Förklara det någon!
Shabby chic diskbänk
Kommentarer:
#1: Anna

Vad fint det blir :)Ja, det var ju underligt att diskbänken fick plats.. hm.. ni har kanske en stuga som är större på insidan än utsidan?

2011-08-08 @ 08:22:01
#2: Maria

Vi får börja kalla stugan för "Tardis"! :D

2011-08-08 @ 13:09:17
#3: Maria

Tack förresten. :) Det är bara lite smålister som ska målas och sättas upp, lite färgskador som ska åtgärdas och så måste vi köpa hängränna till ena sidan stugan. Har inte bestämt vilken övernattningslösning vi ska ha än. Hade varit bra med inspiration. Kanske ska knacka på hos lottgrannarna för att se hur de har löst inredningen?

2011-08-08 @ 13:11:31
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: