Mias Oas

2011-04-24
21:38:47

110424 Kolonin i vårskrud del 2
Startade dagen med frukost och läsning i solen på balkongen. Bar ut tomat-, chili- och paprikaplantor för att de skulle få mer ljus och värme än vad de får inomhus.
 Krokus Cyklade ut till lotten på eftermiddagen. Det mesta av snön har smält, men det var fortfarande lerigt. Rensade och krattade lite där det var torrt och grävde upp två jordgubbsplantor att ha i amplar på balkongen.

Tog inte så många bilder idag, så jag lägger upp en bild på en önskeblomma. Jag hade hoppats att några krokuslökar skulle ligga gömda i marken, men än så länge har bara några små gröna skott kommit upp. Ingen aning om vad det är så det blir lite spännande.
Avslutade lottbesöket med att grilla. Sojakorv och grillspett med sojamarinerade champinjoner och körsbärstomater.
Grillpremiär 2011

Fikade på balkongen när vi kom hem. Plantorna fick flytta in igen när solen försvann från balkongen, det är fortfarande för kallt på nätterna. Ska hämta hem balkonglådan från lotten och köpa penséer och plantera, förhoppningsvis imorgon.
Kommentarer:
#1: Rebecca

Om vädret är fint nästa vecka så det hinner torka upp kanske ett alternativ kan vara att köra en "trädgårdsstädardag"?

Vi städar på lotten och sen grillar vi?

2011-04-25 @ 09:30:16
#2: Maria

Det har redan nu torkat upp riktigt fint. Har glömt att fråga dig och T om ni vill komma och grilla på Valborg? Annars är du jättevälkommen nästa vecka för jag har ingen aning om hur man vårstädar trädgården. (Har krattat lite bara)

2011-04-26 @ 15:34:38
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: